02 mei 2021

Stempeldozen stempelen Color & Contour #nog2dagen

#countdownjaarcatalogus #nog2dagen
De stempeldozen gaan bijna altijd op donderdag om 20:00 live op Facebook. Deze week gingen we live met de super nieuwe stempel set Color & Contour van Stampin'Up® De stempel set kan je voor zoveel momenten gebruiken zoals je hier boven en onder ziet. 
aan het eind keken we nog even welke kleuren er mooi combineerde van rechts naar links hebben we de volgende kleuren gecombineerd 
night of navy en polished pink -misty moonlight en fresh freesia
soft succulent en pale papaya - blackberrie blizz en fresh freesia
evening evergreen en soft succulent - merry merlot en pale papaya 
en als laatste probeerde we misty moonlight en pale papaya.Klik Hier om de stempeldozen te volgen, wordt lid dan mis je nooit iets. Nog 2 nachtjes slapen en dan gaat de nieuwe catalogus live voor iedereen, heb je die nog niet ontvangen vraag er dan een aan door op de gids hieronder te klikken. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.