03 mei 2021

#nog1dag Simpele pyjama zondag met de Vrolijke Viooltjes

Tijdens de facebook live van 2 mei in de groep simpele pyjama zondag ging ik live met de vrolijke viooltjes ik maakte 2 verschillende kaarten 1 met masking 1 #simplystamping en een label. 
Zie de Facebook live door op de foto hieronder te klikken.


Nog 1 nachtje slapen en dan gaat de nieuwe catalogus live waarschijnlijk zit ik morgen nacht om 00:00 gewoonmijn bestelling in te voeren al had ik mezelf deze keer belooft om dat niet te doen en pas donderdag of zelfs vrijdag pas te bestellen we zullen zien wat ik vol kan houden. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.