04 mei 2021

Flowers Of friendship op Kylie's International blog Highlights


Zo leuk ik doe mee aan Kylie Bertucci's monthly international blog highlights je kan weer stemmen op de kaart hieronder gemaakt met de super leuke stempelset bundel flowers of friendship, uit de nieuwe jaar catalogus vanaf nu live,  samen met het super leuke design papier Well suited uit de mini catalogus die nog door loopt tot en met juni.  Vergeet ook niet bij mijn internationale collega's te kijken, zie de lijst onderaan dit bericht.


Het kaartje is eigenlijk heel simpel te maken, dat laat ik zien in het filmpje hier Het is een slimline kaartje de maat is 8cm x ca. 29,6 (een A4 in de lingte) deze vouw je dubbel dan heb je kaartje in de maat 8cm x 14,8cm. Elles de Lang heeft hier laatst hele mooie enveloppen voor gevonden daar past dit kaartje prima in (Mooi-ook heet het bedrijf waar ze de enveloppen vondt)  


De bloemetjes achtergrond is 7,5cm x 14,3cm en de vierkantjes zijn 4cm x 4cm Het strookje waar de tekst op staat is passend gesneden voor de tekst 


De bloemen zijn ingekleurd met Blends in de kleuren dark mango melody voor het hart, light balmy bleu voor de buitenkant van de bloemetjes en light dark blue voor de binnenkant van de bloemetjes 
de tekst is gestempeld in de kleur night of navy daar zijn ook de bloemetjes mee gestempeld  


Bijna bij ieder kaartje van mij zit een stickertje om de enveloppe mee te sluiten deze heb ik bij dit kaartje gedaan. 

Klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje 










Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

4 opmerkingen:

  1. Love this card Barbara! Thanks for being part of my International Highlights this month! All the best with the voting.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful card Barbara! I love the play of blues! Lovely addition to the envelope too!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart!
    Veel succes met de stemming en vriendelijke groeten uit Duitsland, Simone

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love your card Barbara! Simple but really effective! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.