03 april 2021

Stempeldozen met sand & sea suit

Op Donderdag ga ik op facebook live met mijn beste vriendinnetje Elles de Lang, Samen maken we dan onze eigen kaarten en andere projecten met dezelfde stempel set. Het is grappig om te zien dat we allebei totaal iets anders maken elke keer weer teerwijl we redelijk dezelfde smaak hebben. Ben je nog geen lid van de groep Stempeldozen wordt at dan gauw door je hier aan te melden . 


Helaas kreeg ik het niet voor elkaar om het filmpje van de Facebook live te downloaden op een makkelijke manier. Ik heb dus een extra filmpje gemaakt waarin ik de kaart hierboven gemaakt heb. 


De kaarten  hierboven en hieronder maakte ik tijdens de facebook live, ze zijn eigenlijk op precies dezelfde manier gemaakt, maar hebben ieder een hele andere uitstraling. Voor de kaart hierboven gebruikte ik pretty peacock en als achtrgrond het papier van de whale of a time dat gebruikte ik ook bij de kaart hieronder alleen stante ik de zeewereld uit in Balmy blue. 

Ik hoop dat jullie het leuke kaarten vinden en we zin jullie graag terug tijdens een Facebook live van de stempeldozen
Voor het kortere filmpje met de uitleg hoe ik de bovenste kaart maakte klik op de foto hieronder. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.