02 april 2021

Paardrij bladzijde in plak boek

Vorige maand liet ik al een bladzijde zie van de plakboeken die ik ga maken voor mijn kinderen. Ik noem ze echt nog steeds plakboeken, dat zijn het namelijk ook gewoon de Hema. Voor de Bladzijde van deze maand gebruik in een fun fold pagina en is van mijn dochter Merel die gek is op paarden en op paardrijden zit. Ik gebruikte een oude stempel set voor deze pagina de stempel set "let it ride" uit de jaarcatalogus van 2019-2020 voor een plakboek Haar lievelingskleur is paars deze combineerde ik met purple posy 


Als je de fun fold open klapt komen er ander foto's naar voren. 
Ook deze leuke fun fold word onderdeel van de toekomstige plakboek avonden/ochtenden als het atelier weer open mag. Kan je niet wachten neem dan contact met me op dan regelen we dat.  


voor het uitstansen van de tekst heb ik een word punch bord gebruikt die niet van Stampin'Up! is.

Uiteindelijk is de hele pagina gevuld met paarden en is de fun fold ingepakt en gesloten met een lintje. 

Groetjes Barbara
ps. wil je meer informatie over de plakboek workshops neem dan contact met me op via barbara@paper-tree.nlOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.