01 april 2021

Well suited suit van Stampin’ Up!®️

Vandaag dan toch de mannenkaart met strodassen op mijn blog de stropdassen lagen al een een week of 2 te wachten tot ze vandaag gebruikt werden (nou ja eigenlijk was het gisteren). Ik wilde de stropdassen al een tijd geleden gebruiken tijdens een YouTube live maar was toen niet zo lekker. Vandaag dus tijdens een spontane Facebook live toch maar even snel gedaan. 


Ik heb de stropdassen uit het papier well suited uitgestanst wat bij de suit zit. 


ze zijn kriskras over elkaar heen geplakt sommigen et aan de ene kant wat lijm en aan de andere kant een dimensional. De tekst komt de stempelset Handsomely suited deze heeft een boel leuk teksten voor vaders. 


Klik op de afbeelding hierboven voor het filmpje 


Het draadje heb ik met een stop naald achter de dassen door geregen. 
ik hoop dat je het een leuke kaart vindt en zou het leuk vinden als je me dat liet weten. 
lieve groetjes Barbara

Product Lijst
Suit & Tie Dies
[154322]
€ 39,00
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.