06 april 2021

Watercolor papers op Kylies international blog hop

Voor de kaart kan je stemmen klik hier om te stemmen. 


Een van de leukste dingen aan het zijn van een Stampin'Up! demonstratrice is dat je als eerste een nieuwe catalogus te zien krijgt, dat is altijd weer iets om naar toe te leven, op de demo site start 2 weken voor het life gaan van de gids zelfs een aftel klok lopen. 24 maart om 21:00 was het zover en konden we de gids online bekijken. Van de binnen kant mag ik nog niets laten zien dus daar nog even geduld voor.  De voor kant is van een prachtige nieuwe set uit de catalogus expresions in inkt heet die suit. Het is een hele mooie kleurrijke set en wat je ziet is vooral het prachtige papier. Helaas konden we deze set nu nog niet bestellen en zullen we moeten wachten tot 4 mei dat we deze set mogen bestellen. Het papier inspireerde me tot de kaarten van vandaag. 


Dat prachtige water color papier met goud is echt prachtig zoals dat op de voorkant staat  In prachtig roze dit is een nieuwe kleur die ik nog niet in mijn bezit heb, daar heb ik dus magenta madness voor gebruikt. De groene kaart is gemaakt met de kleuren pear Pizzazzz, shaded spurce en just jade. 
Van het maken van de roze kaart heb ik een filmpje gemaakt. De tekst is van de stempelset sweet icecream uit de mini catalogus van jan-jun 2021, wat ik wel kan verklappen is dat die set terugkomt in de nieuwe jaarcatalogus. 
Het goud op de kaarten is de gilded leave en de basis is geembossed met de Painted texture 3d embossing folder. 


Klik op de afbeelding hier onder voor het filmpje

Wil jij een nieuwe catalogus thuis ontvangen klik dan op de gids hieronder en vul het formulier in

Heb je al gestemd, mocht je de gallerij van alle internationale Demontratrices nog een keer willen zien klik dan hier

Groetjes Barbara

Product List
Water Painters
[151298]
€ 14,50

Links by TheseAreMyStamps.comOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

9 opmerkingen:

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.