05 april 2021

Week van de retired stempelsets Press On

Deze stempel set is verkocht 

Nu de nieuwe jaarcatalogus eraan komt, moet ik ruimte maken voor allemaal nieuwe mooi leuke stempelsets. Een aantal stempelsets gaan mijn atelier dus verlaten, deze week dus elke dag een 1 of misschien wel 2 stempel sets die te koop zijn, meestal met filmpje er bij. Wil je een stempelset kopen stuur me dan een mailtje. De stempelset gaat naar degene die het eerst reageert. Volg je mijn blog dan heb je eerste keus. Op de overige kanalen zoals facebook en Instagram is deze leuke stempelset pas om 10:00 te zien. 


zoals je ziet heb ik deze set niet al te veel gebruikt 


Klik Hier om het filmpje te zien waarin ik het kaartje maakte die ik met de stempelset mee stuur. 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.