06 mei 2021

Accordeon kaart Voor een jarige vriendin

In de #5xanders van de afgelopen 2 maanden stond deze accordeon kaart dit was mijn project deze keer, ik maakte deze laatst nog een keer voor een jarige vriendin. Hij past opgevouwen gewoon in een C6 enveloppe. Het kost wat tijd en papier om deze kaart te maken maar dan heb je ook wat. 
Er gaan 2 velletjes gekleurd cardstock in en 2 velletjes wit cardstock dan nog wat design papier voor de voor en achterkant, wat lint en wat fantasie om de vierkante kaartjes binnen in te maken De 1e keer dat ik een kaart als deze zag stonden er letters binnen ik ook erg leuk alleen gefeliciteerd is echt te lang om op de 10 vierkantjes kwijt te kunnen. 

als je de kaart openvouwt dan klappen er dus 5 kaartjes naar rechts en 5 naar links. 


op de grote vlakken aan de binnen kant heb ik basic White kaart karton geplakt dat bestempeld is met de stempel van de flowers of friendship stempelset. 


De vierkantjes heb ik gestempeld met verschillende bloemen sets die zijn ingekleurd met de blends in de kleuren poppy parade en flirty flamongo hier en daar heb ik ook de stampin marker in de kleur pilished pink gebruikt. 


De kaart is gewoon leuk om te maken en nog leuker om te geven. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.