06 mei 2021

De nieuwe jaarcatalogus is live.

Op 4 mei mochten we eindelijk de catalogus online laten zien aan iedereen. Tijdens een YouTube live maakte ik dit Filmpje . De nieuwe Stampin'Up! jaarcatalogus is echt wel een echte happening voor ons creatievelingen, het is te vergelijken met de Ikea catalogus waar ook veel mensen ieder jaar weer naar uit kijken. 
Ik ga altijd door een aantal fases heen als ik de catalogus in handen krijg, eerst vindt ik niet zoveel leuk, en doet het zeer om te zien wat eruit gaat, dan na nog 3 keer doorbladeren komen de post its erbij en begint het plakken van de post its bij de blz die ik leuk vindt en uit eindelijk kan ik niet meer kiezen en heb ik dus dinsdag een gigantische bestelling geplaats. Ik hou ervan dat alles zoe heerlijk bij elkaar past en dat je dus goed kan combineren zonder dat je eerst alles bij elkaar moet zoeken, dat is waarom in dit merk zo enorm graag gebruik.Het is ook de reden dat ik de leukste job/hobby in de wereld heb en dat ik ontzettend veel leuke, lieve creatieve mensen heb ontmoet die allemaal deel zijn geworden van mijn Stampin'Up! familie. Het is echt nog niet zo dat ik er mijn boterham van kan betalen, maar ik geloof er echt in dat dat kan. Ik geloof echt dat het kan. Ik heb inmiddels een heel leuk team van 4 personen en een paar klanten. Daar kunnen er altijd meer bij, ik zou graag meer mensen laten zien dat Stampin'Up! echt een geweldig merk is met het hart op de juiste plaats.

kortom al deze mooie nieuwe stempels en dies die je hierboven ziet komen uit de nieuwe jaar catalogus. wil je de papieren versie bestel deze dan door op de  gids hieronder te klikken voor de pdf versie klik hier 

Heel veel kijk plezier Mocht je willen Bestellen klik dan hier om te winkelen

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.