08 mei 2021

nog filmen zaterdag


Soms heb ik van die weken dat ik heel ver vooruit werk . Dit is niet zo een week voor vandaag stond een filmpje geplant van een doosje voor de memories & more kaartjes helaas lukte het niet meer om dit op tijd te filmen, daarom ga ik vanmiddag op (8 mei om 13:00) live op mijn Facebook kanaal. Dan ga ik het doosje maken en ik laat zien hoe je days to remember stempelset gebruikt en laat ik zien wat ik met mijn nulliteit journal/ herinerings boekje doe. Dit word vanaf volgende maand een vast workshop, later meer hierover 
Wil je de Facebook live niet missen klik dan hier 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.