25 mei 2021

Nieuwe Stampin'up! all inclusive Let's party kit

Stampin'Up! heeft hun kant en klaar kits aangepast het zijn kits geworden waar alles in zit wat je nodig hebt om zo een aantal leuke kaarten, doosje, doosjes met kaarten te maken met of zonder stempels. Zonder stempels heeft dan kant en klare teksten en verder alles om de kaarten zo in elkaar te zetten. Vanaf 1 juni is deze leuke kit samen met alle 9 andere te krijg zolang de voorraad strekt. Het assortiment zal steeds aangepast worden. 


Deze week laat ik 3 van deze kits zien vandaag de 1e deze super leuke lets party kits, heeft 8 pillow boxes en een super leuke stempelset. verder zit echt alles in de doos een misty moonlight stempel spot een clear block om je stempels op te doen. en leuke uitgestantste kangaroos, krokodillen en labels, en leuke dotjes in rose en granny apple green.  


Er zitten  tape, dimensionals en lijm dotjes in alles om je doosjes in elkaar te zetten dus. 


Je kan de doos zo in je koffer stoppen en meenemen op vakantie dan kan je daar heerlijk knutselen en  er leuke souvenirs in stoppen voor het thuis front. 

Ik wordt helemaal vrolijk van deze kleurtjes liever geen kangaroo of krokodile op de voorkant alleen tekst kan natuurlijk ook. 


Als je er nog een paar note cards bij doet dan kan je gelijk wat kaartjes maken. Groetjes Barbara 

Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje te zien wat ik maakte van deze super leuke kit. 
Vanaf 1 juni zijn de alle nieuwe kits en deze dus ook  hier te vinden, tot die tijd kun je nog kijken welke kits er nu nog in de collectie zitten. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.