24 mei 2021

simpele pyjama zondag met planten post

In de simpele Pyjama zondag op 23 mei ging ik aan de slag met de stempelset Planten post van Stampin' up! ik begon echt heel simpel en wou dat eigenlijk ook zo houden maar ik kreeg zo op de vroege ochtend toch nog leuke ideen om het allemaal iets minder simpel te maken. 


Het begon met een #simpelstampingkaartje alleen de tekst is opnieuw gestempeld op een stukje very vanilla kaartkarton ik stempelde net niet recht op de kaart zelf. 
 

de 2e kaart werd een verjaardagskaart met de tekst van de de stempel set best year. ik gebruikte het  design papier favoriete stek wat zo mooi past bij  de stempelset en stansen bundel plantenpost.


de 3e kaart werd een schud kaart ik maakte een soort raam waar ik een plant in platse en een mooie achtergrond deze is leuk als iemand een nieuwe woning heeft. Het is dan ook leuk om het nieuwe huisnummer op de muur te plakken. Het was dus een drukke ochtend zo om 10:00, maar wel een hele leuke. 

klik op de afbeelding hieronder om de Facebook live terug te kijken. 

In de groep staat een poll daar kan je, je favoriet aangeven. De keus voor 30 mei is .....


Tot zondag 30 mei

Product Lijst
Window Sheets
[142314]
€ 6,00

Links by TheseAreMyStamps.com


Klik op de afbeelding hieronder om de gratis tutorial aan te vragen 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.