29 juni 2021

Count on me beer

Soms zie je wel eens iets van andere demonstrtrices en dat is dan zo geweldig dat je dat wel moet uitproberen zo ook de beer van count on me. De 1e keer dat ik de beer aangekleed zag was op de demonstrator facebook pagina van Stampin Up deze pagina is speciaal voor demonstratrices wereld wijd (nou ja in ieder geval vanuit alle gebieden waar Stampin Up zit over de hele wereld) Esther Collmar Kreativpapier was voor zover ik weet de 1e die de beer een broek aan deed har filmpje zie je hier. Niet lang daarna kwam ik Melanie Kammauf zij trok de beer een jurkje, tuinbroek, rok, bikini etc. aan zie de foto's daarvan onder aan dit bericht. en van de week ging Kristien Seays live met de beer zie haar filmpje hier
Ik ben echt verliefd geworden op de beer in broek welke dan ook, het begon als uitproberen kijken of ik de beer aangekleed kreeg en dat lukte het is dan ook echt niet moeilijk. Daarna dacht ik het is wel leuk als de beer op het strand staat en dan met een bootje ipv het hartje, ik ging op zoek naar een klein bootje en vond die bij de stempelset you  are my anchor ik kleurde alles in met de water color potloden en voor de beer gebruikte ik crumb cake kaart karton. 

De stempelset You are my anchor is van de kaartenmaak set you are my anchor. 


een maal klaar met de beer op het strand wilde ik de beer met bloemen zien dus combineerde ik de beer met de stempelset right behind you daar zit zo een leuk bloemen stempeltje bij. 


I verving het hart met een bosje bloemen. 


En voor de laatste kaart maakte ik gebruik van de stempel set Lets party uit de treat packiging set. 
Ik gebruikte de tekst en de ballonnen. Deze laatste kaart filmde ik zodat je kan zien hoe simpel het is om de beer een pak aan te trekken. De beer is gestempeld op smoky slate kaart karton. 


deze beer heeft ballonnen vast en is vast op weg naar een feestje. He tis echt verslavend om de beer aan te kleden zo bedacht ik me later beer in het bos is ook leuk misschien volgende keer. 


klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje. 

Heb je vragen over de kaarten wil je iets bestellen neem dan contact met me op. 
Zoals belooft de foto's van de Beren van  Melanie Kammauf Zo goed kan ik niet tekeken maar heb gemerkt dat het een kwestie is van doen. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.