28 juni 2021

Simpele pyjama zondag met dressed to impressIn de simpele pyjama zondag ging ik aan de slag met de dressed to impress van Stampin’ Up!®️ deze had in de poll deze week de all for baby stempelset verslagen. Zelf had ik de stempel set dressed to impress al een tijdje niet gebruikt dus het was super om weer eens met deze set aan de slag te gaan. De stempelset  heeft bijpassende stansen daarmee maak je een leuk tasje daar passen dan weer leuke cadeautjes in. 

Ik begon met een notecard de achtergrond maakte ik met de waterpainters en soft succulent inkt. 

Voor kaart nummer 2 gebruikte is het ontzettend mooie papier expresions in inked. 
Het tasje is gemaakt met het design patronenparty papier dit is een papier set die een gastvrouw kan kiezen of als je meer dan €200,00 besteed. 

Het was weer een gezellige zondag ochtend 
Groetjes Barbara 
Volgende week kan er gekozen worden uit de volgende 2 sets Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.