27 juni 2021

Schud kaart tijdens workshopavond woensdag

Op de woensdag in de oneven weken is het workshop avond dan komen er meestal 2 soms 1 vaste workshoppers. op de afgelopen woensdag avond maakte we een schud kaart met de Mooi in Beeld stansen. Ik gebruikte de turtle & friends stempel set om de gaten te vullen. 
Maya gebruikte de stempelset Count on me. 

Lijkt het jou nou ook leuk om te komen knutselen op de woensdag avond neem dan contact met me op. 
Groetjes Barbara
Product List

Links by TheseAreMyStamps.com

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.