26 juni 2021

Stempeldozen bekennen kleur

Niets is zo persoonlijk als kleur wat de een een mooie kleur vindt vindt de ander echt afschuwelijk zelf hou ik niet zo van bruin tinten, Ik doe dus echt te weinig met de Stampin Up kleuren soft suede, crumb cake, sahara sand. 
Tijdens de Facebook live van 24 mei besloten Elles en ik elkaar uit te dagen met een kleur dat was de basis van wat we gingen maken ik koos de kleur Pale Papaya deze kleur gebruik ik dus ook gewoon te weinig vandaar dat ik deze kleur koos om mee aan de slag te gaan. Ik combineerde de kleur pale papaya met de kleur calypso coral, ook zo een kleur waar ik ze weinig mee doe, deze kleuren  passen wel heel mooi bij elkaar. 


Elles koos als kleur voor misty moonlight, ik combineerde deze met de sailing home stempel set ik stempelde de boot en vuurtoren met het donkere blauw van night of navy. Deze kleurde ik in met de stampin chalk writer. De golfjes en tekst is van de stempelset die bij de kaarten maak set you are my anchor hoort. 

Zie het filmpje van deze kaartje en van Elles de Lang haar kaartjes door hier te klikken

Groetjes Barbara

Product Lijst

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.