25 juni 2021

Snail mail suite

Natuurlijk kunnen niet alle stempels mee in de jaarcatalogus, die in de mini catalogus staan dat snap ik best maar dat deze eruit gaat vind ik toch een beetje jammer, helemaal omdat ik gewoon te weinig nog gedaan heb met deze stempel bundel en het leuke papier vandaar dat ik bedacht om enveloppen te maken van het papier met een bijpassend kaartje zo komt het papier mooi tot zijn recht en is het nog goed te gebruiken straks al het echt niet meer te bestellen is maar nu op dit moment is het nog we te bestellen alles in deze suite de stempels en de hartjes met korting. De suite is te leuk om niet in je collectie te hebben van de dies zijn de mini enveloppen mijn favoriet en van de stempels de rechthoekige met de tekts Happy mail die stempel ik op stickers waarmee ik de enveloppen afsluit helemaal geweldig dus. natuurlijk zit er in de enveloppe ook een kaartje. 


door het strikje blijft de mini enveloppe dicht zitten.

de witte hartjes kun je elke kleur geven die je wilt met markers of met blends zijn ze prima in te kleuren. 


De maten voor de enveloppen zijn als volgt 
Basis enveloppe 21cm x 22cm 
score de 21cm kant op 6 en 15cm 
score de 22cm kant op 4 en 19,5 
Voor de kaart is de basis 8cm x A4 is ca. 29,6cm
score op 14,8cm 
1e opleg in cardstock is 7,5cm x 14,3cm 
2e opleg in design papier is 7cm x 13,8 


Ik ga deze in ieder geval missen al blijft hij voorlopig nog op de plank staan en maak ik van het papier wat over is mooie enveloppen. 
Groetjes Barbara. 
PS. wil je deze set nou toch ook nog bestellen klik op een van afbeeldingen hieronder en je komt direct in de shop terecht of mail mij je wensen lijstje en ik regel het voor je. Let op voor deze artikelen geldt op=op. 
groetjes Barbara 


Product List
Snail Dies
[154327]
€ 36,00

Product List

Stampin' Seal
[152813]
€ 9,75

Links by TheseAreMyStamps.com


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.