24 juni 2021

Notes of cheer kaartenmaakset

De note of cheer kaartenmaak zet is er voor de beginner, voor een super snelle kaart maar ik weet zeker dat de ervaren knutselaar er ook wel raad mee weet. Deze kaartenset is er 1 zonder stempels of inkt de teksten zijn al voor gedrukt. In de flyer die erbij zit staat hoe je de kaartjes in elkaar zet. Ik maakte een filmpje waarin ik onderstaande kaartjes maakte. 


alles wat je nog niet gebruikt of verstuurd past prima in het doosje, je kan ook alles maken een strik om het doosje doen en het cadeau geven. 


Meestal leg ik alles klaar voordat ik begin. 


Alles zit erin de dimensionals, de glue dotjes en glinsterdotjes 


klik op de foto hieronder voor het filmpje van deze super leuke kaart maak set. Groetjes Barbara


Product List
Notes Of Cheer Card Kit
€ 14,50

Links by TheseAreMyStamps.com


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.