23 juni 2021

Hey Chick Bundel


Zoals je misschien wel weet lopen er op ons terrein kippen los 12 witte en 5 bruine al zien we ze soms niet allemaal  meestal zijn alle kippen tegen het eind van de middag weer thuis en scharelen ze allemaal een beetje in de tuin en nemen ze een zandbadje. Met zoveel kippen krijg je ook zoveel eieren (als we ze kunnen vinden natuurlijk) eigenlijk wel teveel om zelf op te eten. Ik geef dus best wat doosjes eieren weg aan vrienden en familie. Laatst gingen we op visite bij Elles en nam ik ook een doosje eieren mee deze versierde ik op de bovenkant met een stuk basic white gestempeld met de hey chick stempel set vandaag dus een eierdoos leuk om cadeau te geven. 

Het bordje is van de chick dies de eiren en kip zijn ingekleurd met blends 


Het kippen hok is ook 1 van de dies die in de chick dies zitten. 
tot en met 30 juni kun je de Hey Chick set nog bestellen daarna gaat deze set eruit wel blijft de Hey Birthday chick in de collectie. 


Hier onder wat witte kippen die in de tuin scharelen 


En 1 van de bruine kippen de Bruine kippen zijn veel brutaler dan de witte kippen deze lopen gewoon naar binnen in huis of in het atelier, springen op schoot en als het slaapkamer raam open staat en ze vinden dat het te laat is komen ze gewoon naar binnen om je wakker te maken. De witte kippen zijn schuwer. 


Echte kippen zijn Leuk maar de Hey chicks zijn net zo leuk. 


Product List
Hey Chick Bundle (English)
€ 54,00
Hey Birthday Chick Bundle (English)
€ 52,00
Hey Chick Cling Stamp Set (English)
€ 21,00
Chick Dies
€ 39,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75

Links by TheseAreMyStamps.com
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.