22 juni 2021

Simpele pyjama zondag met party puffins


Afgelopen zondag op 20 juni ging ik niet om 10 uur live maar om 20:00 uur dit omdat het Vaderdag was. De party Puffins speelde de hoofdrol de grappige pinguïns hadden de poll gewonnen van de ook zo leuke kippies van de Hey Birthday Chick en Hey chicks stempel set die laatste is nog tot 30 juni te bestellen daarna niet meer. De party Puffins dus die zijn leuk in elke kleur zoals je hieronder ziet van roze tot geel het kan allemaal. onder aan dit bericht zie je de link naar het filmpje. 
Voor de ruitjes maakte ik gebruik van de check & dots embossing folder, ik kleurde de folder in met de kleur coastal cabana en stempelde de pinguïns in de kleuren Polished pink, pacific point en daffodile delight. het wordt vast een hele vrolijke verjaardag. 


Ik begon de ochtend met een simpele note card die je hierboven ziet ik stempelde de pinguin op zijn kop en zette de taart op zijn voeten dat is een lastig klusje omdat dit cling stempels zin je kijkt er dus niet doorheen, prima gelukt zou ik zeggen. 


Het idee hierboven ontstond toen ik overdag alvast wat van de labels van de Tailor Made dies uitstanste ik bedacht me toen hoe zouden de pinguins er in het wit uit zien dat heb ik dus geprobeerd en het resultaat is SUper leuk. 


Dit kaartje begon anders in mijn hoofd ik wilde eigenlijk allemaal vissen stempelen om de tekst heen, De tekst maakte dat ik me bedacht en de kaarsen ging stempelen met de taart onder in. 


Hier alle kaartjes die ik deze zondag maakte, zoals altijd trok ik aan het eind weer winnaar uit degene die een reactie achter lieten tijdens het live kijken. Karin was deze week de gelukkige. 

Klik op de afbeelding hieronder voor de Facebook live van 20 juni.
Product List

Links by TheseAreMyStamps.com


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.