02 juni 2021

Flowers of friendship

Deze leuke kaart maakte ik voor mijn Team als bedankje voor hun steun en enthousiasme. De bloemen zijn van de stempel set Flowers of friendship van Stampin Up. Ze zijn ingekleurd met de Stampin markers. 


Natuurlijk doet de enveloppe mee 


De dies die ik gebruikt heb om de tekst op te stempelen passen heel mooi bij elkaar en zijn van de stiched so sweetly dies. 


Fijne dag vandaag groetjes BarbaraProduct Ljist
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.