01 juni 2021

Give it a whirl met You are my anchor

De give it a whirl dies stonden gelijk op mijn verlanglijstje, deze leuke dies maken een super leuke kaart waarbij het "rad" draait. Ik maakte er 3 ik filmde degene met de vuurtoren maar er zijn heel veel mogelijk heden voor deze dies de stempels van de vuurtoren en de bootjes zitten in de card kit You are my anchor deze is vanaf vandaag (1 juni 2021) te bestellen. De Eolken komen ook uit de dies set er zitten ook hartjes bij of een rondje ipv het recht hoekje of een rechthoekige vorm het kan allemaal met deze leuke die set. Voor de kaartjes hieronder combineerde ik de give it a whirl dies met de turtle friends Bundel die past er ook prima bij.

En als laatste voorbeeld de Oh Snap Stempel set deze super leuke stempel set uit de jan-jun 2021 stempel set gaat helaas uit de collectie en is nu afgeprijsd van €25,00 voor €12,50 hier geldt wel voor zolang de voorraad strekt. Klik hier om te zien of deze stempel set nog te bestellen is 
ik ben heel benieuwd wat jij gaat maken met deze super leuke die set. 
groetjes Barbara


Product List

Links by TheseAreMyStamps.com
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.