15 juli 2021

Beauty of the earth zo uit de jaar catalogus

Een nieuwe catalogus komt eerst online live, meestal  krijgen we de papieren catalogus binnen een week nadat deze voor ons live is gegaan toe gestuurd. 
Zelf heb ik liever de papieren versie dan de online versie, maar de online versie doet het voorwerk, het stilt de honger naar nieuwe stempels, ponsen, kleuren en wat al niet meer. Eigenlijk is het dan jammer om als de catalogus er eenmaal op papier is er alleen maar in  te bladeren er staan prachtige voorbeelden in die mij overhalen om juist die stempel set of die stans aan te schaffen. Daarom vanaf deze week elke week een kaart/project uit de catalogus nagemaakt. Soms met film soms alleen op foto. 

we beginnen op blz. 10 bij de beauty of Earth suit met de beauty of friendship  stempelset deze prachtige bomen stempel set staat helemaal vooraan in de gids en het geweldige mini paper pumkin doosje moest ik namaken wil je zien hoe ik dat deed klik dan hier 


Hij bijna exact hetzelfde wil je weten welke producten ik gebruikte klik dan op de foto hieronder 


Volgende week een nieuwe favoriet uit de jaar catalogus. 
groetjes Barbara Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.