14 juli 2021

Sales team dag 11 juli 2021

het was weer een super motiverende dag deze sales team dag, ik zelf zat een beetje in de put, maar ben weer vol energie er vandaag gekomen zo heerlijk om met deze 2 andere meiden Elles en Ellen samen te werken heerlijk is dat. Wat we besproken hebben is natuurlijk de nieuwe #5xanders die morgen 15 juli live gaat en de workshops die daar bij horen het weekend van 17 en 18 juli Zelf ga ik zondag om 20:00 live met mijn project dat is natuurlijk erg spannend en leuk ik hoop dat je erbij bent wil je daar bij zijn dan kan dat nog je kunt de bundel kopen voor €10,00 of plaats een bestelling van €40,00 dan is de bundel gratis en krijg je gelijk toegang tot de workshops. 
Wat we verder besproken hebben vooral hoe we het elkaar makkelijker kunnen maken en heel veel gelachen gegeten en natuurlijk geknutseld. Ook maken we altijd een swap voor elkaar deze keer was het thema zomerse labels, het weer werd er gelijk super van. 


Ellen aan de knutsel 


Ik samen met Elles aan de knutsel 


We gingen aan het eind van de dag knutselen met Ellen haar nieuwe peaceful dear bundel zelf had ze hem nog maar net uitgepakt het was dus een primeur voor ons alle 3. Zie hieronder wat we ervan maakte. 


Wil je nog mee doen met de live workshops of wil je de nieuwe mini catalogus ontvangen mail dan naar barbara@paper-tree.nlOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.