10 oktober 2021

Hof van Eden product pakket.

De nieuwe set Hof van Eden is echt super mooi en super leuk is natuurlijk dat de tekst in het Nederlands is. De teksten zijn ook nog eens super leuke en bruikbaar. De stempels en stansen vullen elkaar aan, dit betekend dat er van de stempels geen stansen zijn maar de stansen wel heel mooi passen bij de stempels. 


De stansen zijn dus ook zonder stempel set te gebruiken en andersom Het kaartje hierboven is helemaal in het wit op de tekst na die is in het rood gestempeld. 

Op de kaart hierboven is de stempel gebruikt als achtergrond voor een andere stempelset de garden houses van Stampin'Up! ik gebruikte de kleuren real red, coastal cabana en flirty flamingo en stempelde de huisjes in basic grey. 


Met het mooi bijpassende design papier Ever Eden kun je heel simpel prachtige kaarten maken ook kerst kaarten zoals je kunt zien. 


De tekst is van de stempelset Fantastische feestdagen. 


Het bovenstaande kaartje was het eerste kaartje wat ik maakte ik hou ervan om met  een nieuwe stempelset eerst simpel te stempelen zo leer je goed wat een stempel kan en hoe je die kan gebruiken de tekst heb ik eerst gestempeld en afgedekt met een stukje post-it daarna ben ik in de kleuren soft succulent om het post-it papiertje gaan stempelen dit noem je maskeren je verbergt dan dat gene wat je niet gestempeld wil hebben. klinkt moeilijk maar is super simpel en geeft een groots effect zonder dat je er heel veel voor nodig hebt. als je geen post-it heb kan een stukje klad papier ook alleen wel zorgen dat die op de juiste plek blijft liggen. 
Kortom het is een hele mooie set die Hof van Eden. Vanaf 2 november voor klanten te bestellen het papier en de diamantjes zijn tot en met 3 januari leverbaar. de stempelset gaat dooor in de nieuwe minicatalogus. Je kunt de stempelset, stansen, bundel, papier en diamantjes nu al pre bestellen. ik zorg dan dat jou bestelling op 2 november besteld wordt en bij je thuis bezorgt wordt. klik hier om je bestelling vast door te geven. 

Wil je de set Hof van Eden nu al bestellen stap dan nu in en bestel voortaan met 20% korting. 
Wil je hier meer informatie over bel of mail me dan. 

Wil je zien hoe ik deze kaartjes maakte en wat er allemaal in de serie zit klik dan Hier of op de afbeelding hieronder 
De tutorial mini catalogus najaar 2021 is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.