12 oktober 2021

Simpele Pyjama zondag met Artistically Inked

Simpele pyjama zondag is allang niet meer zo simpel deze week stempelde ik met de stempel set artistically inked dit is zo een set die mij echt geweldig leek, maar waar ik uiteindelijk heel weinig mee gedaan heb. Nu ik hem weer gebruikt heb is hij toch wel leuk. Ik vindt vooral de teksten van deze set geweldig die zijn bruikbaar voor een verjaardag, bedankt, beste wensen en hallo, wel in het Engels allemaal je kunt er alle kanten mee op. 


Ik begon met stempelen van de bloemen die ik maskeerde met een post-it. ik gebruikte de kleuren van de neutrals serie smokey slate, merry merlot, mossy meddow, en night of navy het geel is crushed curry van de regals kleuren serie. 


ik knipte alles uit en gebruikte het nieuwe ever eden papier als achtergrond het mossy green draad is retired maar past hier goed bij. 


voor de 2e kaart gebruikte ik de stansen van de bundel, ik stempelde 1 bloem achter de uitgestanste bloem en plakte de bladeren achter de bloem. 


Natuurlijk ook een bloem aan de binnen kant


Klik op de foto hieronder voor de Facebook Live.  


De tutorial mini catalogus najaar 2021 is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.