23 december 2021

Sentimental swirl van Stampin’ Up!®️

Embossen is 1 van de leukste dingen die is uitgevonden op creatief gebied je maakt iets simpels compleet anders als je het embossed zo leuk. 
Ik  embosde de krullen in wit embossing poeder, de vogel en tekst  met zilver embossing poeder en de vlinders met goud het strikje is in goud en zilver. De kaart krijgt zo iets chics. 


Mocht je denken ik herken iets aan die kaart dan is dat niet vreemd ik gebruikte dezelfde layout als de #simpelstamping kaart van nog niet zo lang geleden de kaart krijgt alleen een compleet andere uitstraling beide zijn leuk. 


vanaf 4 januari is de stempelset te bestellen wil je alvast in de catalogus klik dan op de foto hieronder en vul het adres in.
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.