22 december 2021

#simpelstamping met Best delivery van Stampin'Up!

Deze leuke truck komt uit Best delivery stempelset deze stempels vind je in stampin'up!s  nieuwe mini catalogus van januari-juni '22. 
Zelf heb ik wel wat moeite met de kleur paars het is een kleur die ik niet gauw gebruik, het is gewoon niet zo mijn kleur. Mijn oudste dochter Merel vindt paars dus wel geweldig het is haar lievelingskleur. dit simpele kaartje is zo leuk om te maken en je hebt er gelijk een hele leuke verjaardagskaart bij. 


De stempelset is vanaf 4 januari te bestellen. klik op de foto hieronder om hete filmpje van deze kaart te zien. 


klik op de foto hieronder om de jan-jun'22 mini catalogus aan te vragen 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.