21 januari 2022

On the horizon

Soms heb je een kaartje nodig om iemand te laten weten dat je aan hem/haar/hun denkt. Vaak zijn dat kaartjes waarbij je niet veel tijd heb om het te versturen dit kaartje was dan ook super snel klaar, maar is daardoor moet minder mooi. De nieuwe hobby  stempel set on the horizon van Stampin’ Up!®️ lag hier nog niets te doen en mijn handen jeukte om er iets mee te doen. Dit was het 1e resultaat ik gebruikte very vanilla als basis en mossy meadow en soft sea foam als inkt kleur. 
Het mossy meadow kaartkarton lag nog gestempeld in mijn scrapbak papier en paste hier prima bij het bestempeld met de festive foliage achtergrond stempel. 

Ik hoop dat je het kaartje je inspireert mocht je meer willen weten. Over de hobby stempels en producten van Stampin’ Up!®️ neem dan contact met me op. 
Groetjes Barbara 


Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.