19 januari 2022

#simpelstamping wie rijdt er mee in driving by

Oh hier hou ik van 
#simpelstamping met een twist ik gebruik alleen stempels, inkt, papier en iets uit de Sale a-Bration! de hoofdrol voor deze kaartjes is de driving by stempelset die gratis is bij een bestelling vanaf €60,00 daarnaast maak ik gebruik van de volgende stempelsets de turtle friends, Hippo happiness en friends of the forrest. 
Heerlijk spelen en kijken welke beestjes er in welke auto passen de keuze is reuze de ene nog leuker dan de andere heerlijk dus. 
Het begint dus met een beetje stempelen op een leeg velletje kopieer papier wat past wat is leuk en dan uitproberen voor het echt, Het is echt super simpel en leuk om te zien wat er gebeurd als je 2 stempelsets gaat combineren.

ik maakte deze 3 kaartjes voor de #simpelstamping challenge van deze maand zijn ze niet allemaal goed gekeurd omdat het thema Happy Birthday is. maar die zit er wel tussen.  


Wil je nou zien doe ik deze kaartjes maakte kijk dan het filmpje hieronder,Veel plezier, ik ben benieuwd welke dieren jij in de bus stopt of misschien heb jij wel een ander goed idee om stempelsets te combineren
groetjes Barbara.

 Product List
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Basic White A4 Thick Cardstock
€ 10,00
Driving By Cling Stamp Set (English)
€ 0,00
Friends Of The Forest Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Hippo Happiness Photopolymer Stamp Set (English)
€ 22,00
Turtle Friends Photopolymer Stamp Set
€ 19,00
Turtle Friends Bundle (English)
€ 36,75
Take Your Pick
€ 12,00
Clear Block D
€ 10,50
Clear Block C
€ 8,50
Paper Trimmer
€ 30,00
Paper Snips
€ 12,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Multipurpose Liquid Glue
€ 5,00
Simply Shammy
€ 9,75
Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.