31 januari 2022

Stempeldozen stempelen uit de jan-jun '22 mini catalogus.

Samen met beste vriendin Elles de Lang ben ik een stempeldoos. Samen hebben we heel veel stempeldozen vandaar de naam en de naam heeft voor ons ook wel iets gezelligs zo zien wij dat in ieder geval en gezellig hebben wij het samen eigenlijk altijd wel, Op bijna elke donderdag avond gaan we live op facebook, meestal met een thema of een stempelset. Deze week was het thema de jan-jun '22 mini catalogus. Ik koos voor mijn favoriet uit de mini catalogus de garden green house. hij is mijn favoriet omdat hij zo goed te combineren is met heel veel andere stempels hou mijn blog in de gaten voor meerdere combi's. voor deze kaart combineerde ik het tuinhuisje met de plantenpost stempelset en de greenery embossing folders. 

Met het kaartje hierboven doe ik mee in Kylie Bertucci's Monthly International Blog Highlights Gallery. Wil je stemmen op mijn kaartje klik dan op de afbeelding hieronder. 


Voor deze kaart combineerde ik de Beauty of Friendship stempelset met het tuinhuisje van de garden greenhouse. De bomen van de beauty of friendship stempels passen prachtig achter het tuinhuisje. 

Klik op de foto hieronder om naar de Facebook live te gaan. 


Volgende week op 6 februari stempelen we voor Valentijnsdag. Kijk je dan ook mee. 
groetjes Barbara Product List
Multipurpose Liquid Glue
€ 6,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Paper Trimmer
€ 30,00
Bone Folder
€ 8,50
Paper Snips
€ 12,00
Basic White A4 Thick Cardstock
€ 10,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Garden Greenhouse Bundle
€ 61,00
White Vellum A4 Card Stock
€ 12,00
Plantenpost-Productpakket (Nederlands)
€ 57,50
Beauty Of Friendship Photopolymer Stamp Set
€ 27,00

Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00


1 opmerking:

  1. Gorgeous! Love these cards Barbara! Thanks for being part of my International Blog Highlights this month and all the best with voting!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.