07 februari 2022

Simpele Pyjama Zondag met friendly hello uit de Sale a-Bration!


In de simpele pyjama zondag maakte ik deze kaartjes met de super leuke stempel set friendly hello die je samen met prachtig papier gratis kan uitkiezen bij een bestelling van €120,00. 

De 1e is een simpel gestempeld kaartje die ik inkleurde met gewone kwasten en inkt pads 


Dit kaartje is een simpele funfold kaart. Maak een basis kaart van 10,5x14,8 cm snij daar dan 7 cm vanaf het design papier is 1x 7,3x10cm en 2x 6,5x10cm 1x voor op het stuk wat je afsneed en 1x voor op de achtergrond. 


De laatste us een kaart met kader die niet helmaak ingekleurd is deze is met de rechthoekige dies gemaakt maar het kan met veel meer soorten gemaakt worden ik kleurde het kader niet in 
Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.