08 februari 2022

Rainbows of happiness en sunshine and rainbows

Een tijdje terug maakte ik de leuke tulpen kaart tijdens een simpele Pyjama zondag zie hier voor dat blog. Het model was zo leuk dat ik dit model kaart nog een keer wilde doen. Op een woensdag avond tijdens een knutsel avond in het atelier samen met teamlid Maya maakte ik dit kaartje met de rainbow of happiness. Het model kaart zag ik bij Terry Gains. Van zo een vrolijke kaart wordt je toch wel Happy. 

Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.