13 februari 2022

slim line stansen

Ik maakte dit kaartje naar voorbeeld van een kaart van Emma Goddard zelfs de kleuren zijn het zelfde als haar kaart, maar als je zo een kaart maakt met de Slim line stansen. Hou je daar wel wat van over. 


Zoals je het hier ziet hou je dan ook echt wel wat over wat doe je daar dan mee. 


Nou dan maak je nog een kaart met die reepjes ik gebruikte voor dat randje de border dies. 

en toen had ik nog wat over voor nog een kaart. Deze kaarten zijn inmiddels uitgedeeld aan de jarigen. 
Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.