22 februari 2022

Simpele Pyjama zondag met turtle friends

De simpele Pyjama zondag van 13 februari begon simpel met een leuk en lief note kaartje met een witte opleg. 


Daarna werd het al spannender en maakte ik deze schuifkaart het idee zag ik voor het eerst hier van Janas Bastelwelt . Deze schuifkaart is wel iets aangepast zo het ik het schuifgedeelte los op de kaart zitten en is de basis een dubbele kaart. 
De maten zijn als volgt: basis is 21cm x 21cm dubbel vouwen op 10,5 het geen wat je overhoud kan je dan als opleg gebruiken voor deze kaart gebruikte ik de blending borstels om de achtergrond mee in te kleuren. 
Snij met de trimmer een een snee in de opleg op ca. 1,5 รก 2 cm van de kant het ligt een beetje aan wat je gaat laten schuiven. 
Snij nu een strook wit kaartkarton van tussen de 5 en 7,5 cm bij 20/20,5 cm  voor het schuiven snij hier aan de linkerkant een stukje in van ca 2cm aan de onderkant en ca. 1 tot 1,5 cm van de kant, zodat je een soort flapje krijgt. dit flapje steek je door de snee van de voorkant en plak hier de schildpad op. Nu nog een hapje uit de opleg en plak dan de opleg op de basis let hierbij op dat je het schuifgedeelte niet vast plakt. Ik begin aan deze kaart op ca 17 min tijdens de simpele pyjama zondag op YouTube Als laatste waren deze leukerds aan de beurt geweldig toch om zo een traktatie te maken. 
Dit idee komt van Brenda Quintana zij maakte het met de cactus cutties en met chocolaatjes. Ik paste het ontwerp aan voor schatkistjes. 
Je hebt het volgende nodig om deze te maken: 
1. een basis van 17,5cm x 5,6cm score dit op de 17,5 kant op 4,7- 8,5- 13,2 en 17cm 
                                                      score  op de 5,6cm kant op 2,6 
2, Belly band voor het schatkistje een strook van ca. 2cm x ca 17 cm deze gaat om de schatkist heen score deze met de lange kant tegen de meetlat op 1 kant op 2cm en 3,75 
3. overdoosje 9,7cm x 8,8 cm score deze op alle kanten op 2,6 cm. 

Zie het dit YouTube filmpje van de simpele pyjama zondag van 13 februari om te zien hoe ik deze onderdelen in elkaar zet. zo rond 52 minuten begin ik eraan. Veel plezier met het namaken van deze leuke traktatie. Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.