15 maart 2022

Simpele pyjama zondag met Kite delight

Op zondag ochtend om 10:00 uur ga ik live op YouTube. Met een stempelset of en bundel gekozen door de leden van de groep simpele pyjama zondag deze week won de stempelset Kite delight uit de jan-jun mini catalogus. Ik was gelijk verliefd op de vliegers ze zijn leuk voor een mannen kaart, kinder kaart en kunnen ook prima voor een dames kaart de vliegers zijn makkelijk uit te knippen en met de ruitjes kun je nog een heleboel andere dingen verzinnen dan alleen maar vliegers zoals jullie zullen zien in dit blog. 

Voor de 1e kaart die eigenlijk bijna altijd iets simpels is maakte ik een een grote vlieger of een bloem of wat je er dan ook maar in ziet. Ik kleurde m in alsof het een mondriaan is met de markers en plakte in het midden een schitter steentje zo is het een #simplestampingkaartje. 


Voor de 2e kaart meestal een funfold kaart die niet te moeilijk is maar wel leuk heb je het volgende nodig 
een strook basis wit van 10,5 bij 28 cm en een strook zwart van 8,5 bij 25,5 cm beide scoor je op 7 cm en 14 cm je plakt ze tegenovergesteld op elkaar en klaar is je basis
Voor het design papier het je 1x 8 bij 11 cm en 2x 8 bij 6,5 cm nodig. versieren en klaar is je kaart. 


Voor de laatste kaart kijk ik meestal of ik de stempelset leuk kan combineren met een andere stempelset deze keer gebruikte ik de vlaggen met de dies van de regenboog serie en ik maakte geen vlag maar een boot. Jannie van Beelen kijk vaak mee en heeft vaak super ideeen zij bedacht dat de vlag op zijn kop wel een boot kon worden. super leuk bedacht toch. 
Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.