21 maart 2022

Simpele pyjama zondag met Slim Sayings

Deze kaartjes maakte ik tijdens de simpele pyjama zondag het begon simpel met alleen tekst in de kleur polished pink en wat wit kaartkarton. 


Daarna gingen we door met de stansen het zijn grote lange stansen ik maakte een basis kaart van 21cm x 21cm dubbel gevouwen. de zwarte mat is 10cm bij 21cm. met de blender brushes maakte ik eerst een achtergrond met de kleuren daffodile delight, old olive, flirty flamingo en poppy parade. Als laatste splaste ik wat water op het papier. 
Daarna gebruikte ik de stans op de figuur uit te snijden ik gebruikte een dubbelzijdig tape vel om te zorgen dat ik alles makkelijk kan op plakken. Dan is het een een beetjes puzzelen waar je wat wil hebben. 


Voor zo een grote kaart is het leuk om een eigen gemaakte enveloppe erbij de maken, dat is ook een mooie manier om je design papier op te maken. 
De maten zijn als volgt (sorry tijdens het filmen maakte ik er een beetje een potjes van) de basis maat is 23 cm score dit op 6 cm aan beide kanten je houd dan 11 cm om je kaart in te doen is je kaart dikker maak m dan breder speel een beetje met de maat. score nu 1,5cm  en 23cm op de lange kant dit is de onderkant en bovenkant  van je enveloppe en score dan op de andere kant op Kijk hier om te zien hoe ik de enveloppe verder in elkaar zet. Oh ja nog een tip ik doe dit soort grote enveloppen in een grote plastic zak (zo een waar ook een fles wij in kan) met wat confetti erbij een strik eraan dan kom je aan op het feestje met een feestelijke verpakking. 


met het geen wat je over hebt maak je gewoon nog een kaart. 

en nog 1 je kan de stans ook gebruiken als mask. 


Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.